A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

8 травня День пам'яті та скорботи.

Вшановуємо пам'ять кожного хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Вдруге цей день проходить в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Учні 10-х класів провели виховний захід "Пам'ять єднає покоління"

13:14 08.05.2023

4 травня -Міжнародний день протидії булінгу.

В цей день інспектор ювенальної превенції поліції Тячівщини Антоніна Маркітан завітала в Руськополівський ліцей і провела бесіди з учнями 9-11 класів щодо профілактики шкідливих звичок та відповідальність за протиправну поведінку серед неповнолітніх, наголосила про правила їзди на мопедах і мотоциклах.

13:12 04.05.2023

В галереї ім. Ш.Голлоші відбувся майстер-клас із писанкарства від пані Мар'яни Решетар для учнів 4 класів Руськополівського ліцею.

Дійсно, кожна Писанка — це маленький світ. Тут і небо із зірками, і вода з рибками, і дерево життя з оленями й птахами, і засіяне полею На нашому майстер-класі ми познайомились з основними термінами писанкарства, дізналися про значення ліній і візерунків.

10:12 12.04.2023

В Руськополівському ліцеї напередодні Великодня традиційно проходить святкова виставка.

Цього року учні створили неповторні великодні писанки, композиції, віночки, кошики та організували виставку малюнків. Дитяча творчість - це невеличке джерело фантазії, що зачаровує нас яскравими образами та кольоровими барвами. Кращі роботи були представлені на фестивалі " Тячівська писанка 2023".

10:12 10.04.2023

ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ в Руськополівському ліцеї: старшокласники у ролі вчителів.

В останній день березня у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме учні 9-11-х класів ліцею, які проводили уроки за розкладом п’ятниці із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що старшокласники говорили на педагогічній раді після уроків. Директор ліцею Білей Ольга (учениця 11-Б класу) та її заступники з навчальної роботи Цонинець Вікторія (учениця 10-А класу), Роман Олександра(учениця 9-Бкласу), заступники з виховної Меланич Дарина та Петечук Вікторія (учениці 11-Б класу), розпочали обговорення подій. Учні ділилися враженнями, запитували один одного, розповідали про важкі і веселі моменти під час уроків. Вони ніби справжні вчителі радилися і робили висновки.

09:35 31.03.2023

Сьогодні, 22 березня, у всьому світі проходять заходи з відзначення Всесвітнього дня води, мета якого привернути увагу громадськості до проблем водних ресурсів та наголосити на їх вразливості.

До цього дня у Руськополівському ліцеї в 6-х класах були проведені різноманітні заходи: конкурс малюнків, виховні години, вікторина «Вода – джерело життя».

13:41 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень