A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками Міжнародного фонду охорони здоров'я та навколишнього середовища Регіон Карпат NEEKA за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» розпочалася в 1-му класі. Сьогодні було проведено заняття з учнями щодо запобігання домашньому насильству мобільною командою від Міжнародного фонду охорони здоров'я та навколишнього середовища Регіон Карпат NEEKA за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Відповідно до даних Всесвітньої організації охорони здоров’я, насильство є медичною проблемою. Саме тому в Україні ввели системний підхід до виявлення домашнього насильства, надання медичної та психологічної допомоги учням.

14:24 24.11.2023

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Цього дня учні Руськополівського ліцею віддали належну шану патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини. День Гідності та Свободи - особлива дата для кожного свідомого українця, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом.

14:38 21.11.2023

Екскурсія до етнопарку «Гуцул Ленд»

14 червня для переможців різних конкурсів Руськополівського ліцею була організована екскурсія до етнопарку «Гуцул Ленд», де можна познайомитися з історією життя та побуту горян Українських Карпат: гуцулів, бойків та лемків. На території етнографічного комплексу розміщений контактний зоопарк із свійськими тваринами, екзотичними та дикими тваринами, які є пам‘ятками народної дерев‘яної архітектури.

11:29 14.06.2023

Екскурсія у "Динопарк"

Дякуємо Тячівській міській раді за можливість відвідати «Динопарк», який знаходиться в мальовничому Закарпатті м. Берегове

10:54 13.06.2023

Екскурсія до водоспаду Шипіт

Учні 6-8 класів мали нагоду побувати одному з наймальовничіших місць у Закарпатті. Водоспад Шипіт - дивовижний водоспад, який, стікаючи з 14-ти метрової висоти, зачаровує своєю красою. він знаходиться у Міжгірському районі недалеко від села Пилипець.

11:02 08.06.2023

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

10:28 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень