A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

20 березня - Всесвітній день Землі.

Творіння природи досконаліше від творінь мистецтва. 20 березня весь світ відзначає День нашої Землі. Цей міжнародний День покликаний перш за все звертати увагу людини на проблеми, які вона створює своєю діяльністю, та замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем. Учні 4-Б класу стали активними учасниками години спілкування " Бережімо життя на планеті Земля!"

15:06 20.03.2024

«Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом».

З нагоди дня народження української поетеси Ліни Костенко з учнями 4-Б класу було проведено бесіду " Життєвий і творчий шлях Ліни Костенко" Не дивлячись на свій поважний вік, поетеса не мовчить, а реагує на події так як робила завжди – звертається до українців своїми поезіями, які надають наснаги й мужності всім нам.

15:22 19.03.2024

Вітаємо переможців!!!

Команда Руськополівського ліцею "Незламні серця" отримала впевнену перемогу у ІІ (територіальному) етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"  з черліденгу.

15:30 14.03.2024

Другий день змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Руськополівський ліцей другий день поспіль бере активну участь у змаганнях. Бажаємо нашим командам завжди прагнути тільки до кращого, завжди доводити всім, що ти дійсно гідний високої нагороди, завжди впевнено рухатися до поставленої мети !

15:24 14.03.2024

Початок ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу"

13 березня у Тячівській територіальній громаді в спортивній арені "ТЯЧІВ" розпочався  ІІ (територіальний) етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги з футзалу".

15:17 13.03.2024

Пожежники знайомлять учнів ліцею з особливостями професії

На цьому тижні наш ліцей відвідала пожежна команда. Кваліфіковані фахівці розповіли про свою професію, показали пожежний автомобіль, захисне спорядження, пожежно-технічне оснащення, а також провели захоплюючий майстер-клас з учнями. Школярі брали активну участь у тренуванні та змогли відчути себе справжніми героями-рятувальникам.

15:07 01.03.2024

Інтелектуально-розважальна вікторина "Хто знає?" до річниці з дня народження Лесі Українки

25 лютого 2024 року минула 153 річниця з Дня народження відомої української поетеси Лесі Українки. З нагоди свята шестикласники спробували свої сили в інтелектуально-розважальній вікторині "Хто знає?". Гра дала можливість учням перевірити свої знання про життя і творчість Лесі Українки. Вікторина складалася з восьми раундів. Перемогла дружба.

14:59 26.02.2024

Домашнє насилля: як виявити та запобігти

23 лютого 2024 р. в 5 класах Руськополівського ліцею була проведена інформаційно-просвітницька робота щодо запобігання та виявлення домашнього насилля мобільною командою від МФОЗНС "Регіон Карпат" NEEKA спільно з ЮНІСЕФ.Психолог Бобрушко М. М. ознайомила учнів з визначенням поняття "насилля" та його основними видами (шляхом розгляду ситуативних завдань). П'ятикласники обговорювали основні причини конфліктів та опрацьовували конструктивні стратегії виходу з конфліктних ситуацій.

14:56 23.02.2024

Добрі справи робляться тихо... Виготовлення окопних розпалювачів та збір корисного для воїнів ЗСУ

Добрі справи робляться тихо.., а ми говоримо про них, щоб надихнути інших примножувати добро... Ми дуже часто знецінюємо свої вчинки: роблю недостатньо, мої дії нічого не змінять, що ж я можу сам…А насправді – достатньо, особливо, якщо обʼєднатися і стати частиною цілого організму. Кажуть «один в полі – не воїн», але якщо ми зберемо ціле руськополівське «військо», то подолаємо все.

15:06 09.02.2024

Шкільні змагання з черліденгу пройшли успішно

Учні Руськополівського ліцею взяли активну участь у І етапі Всеукраїнських змагань серед учнів закладів загальної середньої освіти «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» з черліденгу.

15:35 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень