A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зимові розваги

Радощам не було меж! Сьогодні справді день видався дуже емоційним та позитивним. За сприяння Тячівської міської ради та відділу освіти учні Руськополівського ліцею мали можливість з задоволенням провести дозвілля та покататись на ковзанці в м. Хуст. Щиро дякуємо!!!

11:53 11.01.2024

Конкурс патріотичної пісні до Дня захисників України. День другий

Друга частина конкурсу патріотичної пісні, на жаль, проходила в укритті, але настрій в учасників був піднесений. Дякуємо Збройним Силам за можливість навчатися і чекаємо, щоб скоріше настала перемога і кожен військовий повернувся з фронту до своїх родин. Виступи підготували учні та класні керіники ліцею до Дня Збройних Сил України.

15:08 07.12.2023

Виховна година на тему "Насильству - Ні!" у 9-Б класі

В рамках щорічної акції "16 днів проти насильства" у 9-Б класі була проведена виховна година на тему "Насильству - Ні!" Учні обговорювали проблеми насильства та шляхи їх подолання, а також говорили про гендерну рівність і вшанували пам'ять розстріляних 6 грудня 1989 року студенток Політехнічної школи Монреаля(Канада).

13:19 07.12.2023

Бесіда з елементами тренінгу «Ми проти жорстокості та насилля».

Світ без насильства – мрія багатьох народів, але воно дуже часто присутнє в нашому житті. Залежно від ситуації ми є свідками, жертвами або ж кривдниками... Змінити наш світ і зробити його добрішим лише за декілька днів не вдасться нікому, але можна принаймні спробувати зменшити кількість зла та завжди пам’ятати, що добро бумерангом повернеться до кожного, хто його дарує.

14:09 06.12.2023

В рамках акції «16 днів проти насильства» у 5-А класі проведено виховну годину «Великі права маленької дитини».

Усі ми неодноразово чули вислів «Діти - наше майбутнє». Проте часто-густо навіть не задумуємося, що саме ці слова означають та що треба зробити, аби виростити з малих бешкетників свідомих громадян. Найперше, що можна і потрібно зробити - це ознайомити дітей з їх правами та можливостями захисту цих прав.

13:30 06.12.2023

Цікава та змістовна зустріч

Сьогодні в Руськополівському ліцеї відбулася зустріч з представниками Національної поліції Ю.В. Сабадош, Б.В. Граб, директором інклюзивно-ресурсного центру Цуперяк А. М. та директором Центру соціальної підтримки Чех А.П. в рамках щорічної акції "16 днів проти насильства." В ході зустрічі учнів ознайомили з видами насильства та методами їх подолання. Поліцейські розповіли, як безпечно себе захистити, куди звертатися при будь-якому прояві насильства.  Учасники зустрічі дали змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди.

13:53 05.12.2023

Практичний тренінг «Захисти себе сама» та акція #НеВдарАпідтягнись

Насильство — це не те, що трапляється тільки з іншими, це те, що стосується кожного з нас. Що з ним робити? Як розпізнати? Як визначити межу між позитивною енергією та руйнівною силою? Як уберегти себе та інших від цієї сили? Як захистити себе самому? В Руськополівському ліцеї вчителями фізичної культури ( Лоцко А.О.) були проведені практичний тренінг «Захисти себе сама» для дівчат 6-9 класів, та акція #НеВдарАпідтягнись для хлопців 5-9 кл. ( Кельнер Ю.А.) в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства».

13:41 01.12.2023

1 ГРУДНЯ- ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

СНІД - хвороба, яка забирає щороку безліч життів. Боротьба з цією страшною чумою ХХІ століття ведеться в Україні на всіх рівнях. В Руськополівському ліцеї були проведені години спілкування, інформаційні хвилинки, на яких учні обговорили проблему СНІДу.

13:37 01.12.2023

Урок - реквієм «Голодомор: чорна сповідь моєї Вітчизни».

Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок - Голодомор 1932-1933 років, який призвів до небачених безневинних жертв. Ця трагедія забрала життя мільйонів українців. Сьогодні ми згадали трагічне минуле нашого народу і хвилиною мовчання вшанували пам‘ять жертв тих страшних років.

14:48 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень