A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо призерів третього етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч"

Сьогодні, 17 квітня, в Тячівському спорткомплексі «Спортивна арена Тячів» відбувся 3 етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги". Команда нашого ліцею з черлідингу "Незламні серця" виборола призове 3 місце серед восьми команд учасників. Щиро вітаємо дівчат з перемогою! Бажаємо нових звершень та творчих здобутків! МОЛОДЦІ!

14:51 17.04.2024

Екомарафон на території майбутнього парку

 Протягом тижня учні ліцею та вчителі стали активними учасниками "Екомарафону" на території парку перед закладом. Прибрали дитячий майданчик, очистили значний простір від кущів, сухого гілля та сміття. Усі працювали на совість та з радістю, адже чисте довкілля – це запорука здоров’я та гарного настрою.

15:15 12.04.2024

6 квітня - день благоустрою: чистота довкілля залежить від кожного з нас

Щорічно в рамках обласної акції «Закарпаттю-чисте довкілля» в Тячівській громаді проводяться дні благоустрою. 6 квітня працівники Руськополівського ліцею наводили лад на території закладу, спортивних майданчиках, прилеглих вулицях. Навіть рясний весняний дощик не помішав працювати. Дякуємо всім за активність та організованість! Ми молодці!

12:10 06.04.2024

Свято спорту на благо миру та розвитку

6 квітня – Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку . 7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році. Щороку Всесвітній день здоров’я проходить під знаком однієї, важливої для суспільства теми. Цьогорічна тема Всесвітнього дня здоров’я – «Моє здоров’я, моє право».

15:00 05.04.2024

Молодші школярі на святі спорту

У п'ятницю у ліцеї було проведено тематичний день спортивного одягу, до якого долучилися і молодші школярі. З учнями 4-х класів проведено різноманітні спортивні естафети. Учні продемонстрували свої спортивні досягнення та поділилися захопленнями.Також разом з вчителями обговорили важливість спорту в нашому житті. Адже, хто спортом займається, той сили та здоров'я набирається. 

14:20 05.04.2024

Зустріч з випускником ліцею, воїном ЗСУ Катринцем В.В.

Сьогодні ми мали надзвичайно приємну зустріч. До нас завітав випускник нашого ліцею, наш Захисник, наш ГЕРОЙ Катринець Вадим Володимирович, який добровольцем вступив до лав територіальної оборони в перші дні повномасштабного вторгнення. Він розповідав учням про службу у лавах ЗСУ, охоче відповідав на запитання дітей та вчителів.

14:13 04.04.2024

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги

2 квітня в багатьох країнах проводяться різноманітні заходи, присвячені Міжнародному дню дитячої книги, на яких показують, читають та обговорюють найкращі видання світу. Головна мета книжкових виставок і фестивалів, конкурсів і конференцій – привернути увагу до дитячої книги, адже в наш складний і бурхливий час, коли стрімко зростає потік інформації, що його дістає дитина з усіх можливих джерел, твори дитячих письменників проходять випробування на подальше життя.

14:47 02.04.2024

22 березня вся планета святкує Всесвітній день води.

22 березня вся планета святкує Всесвітній день води. Основне завдання - нагадати людям про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі, а також привернути увагу до проблеми якості питної води. Учні 6-х класів разом з вчителями географії Айдинян Т. В. та Мокрянин Г. І. відзначили цей день цікавим уроком та конкурсом малюнків. 

13:53 22.03.2024

22 березня - Міжнародний день води

Щорічно 22 березня відзначається Міжнародний день води, покликаний привернути увагу до проблем водних ресурсів та нагадати людству про надзвичайну важливість води в житті. Наше першочергове завдання зберегти те, що дала нам природа. Цікаву годину спілкування на таку актуальну тему провела Білей С. В. з учнями 4-Б класу.

13:46 22.03.2024

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»): змагання учнів 3-4 класів.

«Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Метою гри є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. Сьогодні в Руськополівському ліцеї було проведено змагання між 3-4 класами. У заході взяли участь 6 роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») .

15:14 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень