A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

26 квітня 2024 року – 38-а річниця аварії на ЧАЕС

Дата: 26.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 8

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Людство ще не знало техногенно-екологічної катастрофи таких масштабів.

З учнями 5-В класу проведено годину спілкування на тему "Пам' ятай про Чорнобиль - думай про майбутнє" . Учні ознайомилися з трагічними подіями квітня 1986 року, хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв.

Мали можливість зануритися у спогади про ті жахливі події на виховній годині «Чорнобиль - біль і трагедія України» і учні 5-А класу.

В 6-А класі було проведено виховну годину " Чорнобиль: вчора, сьогодні, завтра ". Час невпинно йде вперед . Віддаляється чорна дата Чорнобиля, але ми повинні пам'ятати минуле своєї держави та ніколи не забувати трагічних сторінок її історії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень