A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Руськополівський ліцей Тячівської міської ради Закарпатської області

23 квітня - Всеукраїнський день психолога

Дата: 23.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 12

Щороку 23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі-українські психологи. В рамках цієї події в Руськополівському ліцеї було проведено психологічні тренінги з учнями початкової та старшої ланки.

Психологія– це наука, що вивчає психічні явища (почуття, пам’ять, увагу, мислення, волю) та поведінку людини, пояснення яких знаходимо в цих явищах. Психологи всього світу змогли накопичити величезний багаж знань про суть людини, про її стани та почуття, про самопізнання та соціальні ролі.

З учнями 4-их класів було проведено занняття "Як захистити себе від стресу " та анкетування Н.Лусканової "Готовність до 5 класу", основною метою якого стала профілактика стресів перед закінченням 4 класу та формування в дітей орієнтації на збереження свого психологічного здоров'я.

Тема тренінгу в 10-их класах  - "У пошуках нових відчуттів", метою якого стало вивчення рівня потреб у пошуках відчуттів залежно від віку та пріоритетів учнівства. Зауважимо, що проведення даного дослідження є актуальним, адже останнім часом у суспільстві спостерігаються часті випадки девіантної поведінки: зниження моральності, пошук молоддю гострих відчуттів через вживання наркотиків, соціальне виправдання негативних зразків поведінки, зміна цінностей, набуття іншого вигляду стосунків між людьми тощо. В процесі тренінгу десятикласники згадали основні пізнавальні психічні процеси людини, активізували мислення шляхом виконання логічних завдань і наостанок пройшли анонімне онлайн-опитування за методикою М. Цукермана.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень